Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De drie voorjaarsvoorstellingen op 19 en 20 april 2004 zijn een doorslaand succes geworden. In totaal 3.000 mensen bezochten de voorstellingen. Uit de reacties van de bezoekers bleek dat met name de Nijmeegse promotiefilm uit 1920 en de door de stichting zelf gemaakt documentaire over 100 jaar Benedenstad grote indruk maakten. Maar ook de vaak ontroerende of soms zelfs hilarische beelden van Nijmeegse Eddy Otten, de Maria Omdracht, de markt en huiselijke taferelen uit Nijmeegs verleden gaven aanleiding tot reacties uit de zaal.

Voorzitter Ben van Hees ging in zijn openingsspeech in op het twintigjarig bestaan van de stichting en roemde met name de medewerkers van het eerste uur. Speciale aandacht ging uit naar de onlangs overleden vrijwilliger van het eerste uur, Noud Sauter.

 

Het twintigjarig bestaan van de stichting werd extra luister bijgezet door de aanwezigheid van burgemeester ter Horst op 19 april 2004, die het bestuur, de vrijwilligers en de donateurs van de stichting feliciteerde met deze mijlpaal.