Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Kaartjes voor de voorjaarsvoorstelling ‘ Brave Borsten, wilde haren. Nijmegen in de jaren zeventig’ vindt u in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis (Mariënburgkapel). De filmvoorstelling is om 14.00 uur en 20.00 uur. Inclusief pauze duurt de voorstelling 2 à 2,5 uur

Donateurs kunnen gratis twee entreekaarten afhalen vanaf dinsdag 26 maart 2013. Dit kan ook tijdens de periode van de vrije verkoop (zolang de voorraad strekt).

Niet-donateurs kunnen vanaf dinsdag 2 april tot en met zaterdag 13 april (zolang de voorraad strekt) de resterende entreekaarten kopen. Toegangsprijs: 7,50 euro.

 Locatie: De grote zaal van Concertgebouw De Vereeniging. De zaal is 45 minuten voor aanvang van de voorstelling geopend.

Openingstijden Huis van de Nijmeegse Geschiedenis: Dinsdag tot en met zaterdag van 11.00-17.00 uur. Koopzondag (maandag 1 april) van 12.00-17.00 uur.

Als u kaarten komt halen bezoek dan gelijk de tentoonstelling Tuffen, kazen, klemen. De roze geschiedenis van Nijmegen van nul tot nu. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.huisvandenijmeegsegeschiedenis.nl.

Om kaarten te kopen kunt u op 16 april ook vanaf drie kwartier voor de voorstelling terecht bij de ingang van De Vereeniging. Maar we raden aan ze van te voren te kopen: op is op.

 Rolstoel: Komt u met een rolstoel? Wilt u dat dan bij het afhalen van de kaarten laten weten? Wij zorgen dan voor een goede plek.

Vragen: Heeft u vragen? Kijk op www.nijmegenblijftinbeeld.nl of bel 06-13999627

 

Een tip?

Kent u iemand die nog een oud filmblik heeft liggen, heeft u zelf iets of heeft uw bedrijf oude blikken die ze misschien willen wegdoen?