De stichting Nijmegen Blijft in Beeld heeft een bestuur en een aantal enthousiaste vrijwilligers. Deze medewerkers zetten zich in voor het realiseren van de doelstellingen. Ze hebben verschillende taken: filmers presenteren films tijdens de grote en lokale voorstellingen èn filmen de ontwikkeling in de stad. Leden van de werkgroep acquisitie gebruiken alle mogelijke bronnen om films te vinden. De publiciteitsgroep verzorgt contacten met de media, informeert de donateurs en verzorgt de website. Explicateurs geven toelichting bij de films.

Heeft u belangstelling voor het werk van de stichting? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Donateurs van de stichting Nijmegen Blijft in Beeld vormen de basis van het bestaan van de stichting. Zij maken het mogelijk dat de stichting de middelen heeft om het werk te doen.

Om regelmatig contact te onderhouden met de donateurs ontvangen zij tweemaal per jaar de nieuwsbrief Beeldschrift. Dit biedt achtergrondinformatie over verzameld beeldmateriaal, de komende voorstellingen en de werkzaamheden van de vrijwilligers van de stichting. Deze nieuwsbrief kunt u op de pagina 'publicaties' lezen.
Inmiddels heeft Nijmegen Blijft in Beeld circa 1.000 donateurs.
Als donateur blijft u op de hoogte van het rijke verleden van Nijmegen en kunt u, samen met een gast, gratis de voorjaarsvoorstelling bijwonen die de stichting organiseert.

Wilt u ook donateur worden en het werk van Nijmegen Blijft in Beeld steunen? Dan kunt u contact opnemen met de donateursadministratie, telefoonnummer: 024-3563128. U kunt ook ons inschrijfformulier printen, invullen en opsturen of u online aanmelden.

Een tip?

Kent u iemand die nog een oud filmblik heeft liggen, heeft u zelf iets of heeft uw bedrijf oude blikken die ze misschien willen wegdoen?