Volgend jaar bestaat de Radboud Universiteit honderd jaar.

Aan die instelling, de vroegere Katholieke Universiteit, zal dan ook aandacht worden besteed in onze volgende filmvoorstelling. Die is op 3 april 2023 in De Vereeniging.

Mede hierom houden wij ons aanbevolen voor nog onbekend materiaal van universiteit of ziekenhuis. Dat kunnen oude films, video’s of dvd’s of beelden opgenomen met het mobieltje zijn.
We zijn geïnteresseerd in beelden van onderwijs, onderzoek of ziekenzorg in de instelling. Dat geldt natuurlijk ook voor die van gebouwen en terreinen, vroeger verspreid in de stad en later steeds meer geconcentreerd op Heijendaal.
En ter aanvulling van onze collectie denken we bijvoorbeeld ook aan beelden van sport- of studentenverenigingsactiviteiten, voorlichtings- en promotiewerkzaamheden, protest- of kraakacties, festiviteiten, academische activiteiten in de stad of van belangrijke personen die op de universiteit werkzaam waren of zijn.

Wellicht zijn er nog (oud-)werknemers, (oud-)studenten of bezoekers die dit soort bewegend materiaal hebben. Of weet u dat dat nog bij familie, vrienden, kennissen of bedrijven ligt.

Geef ons dan een seintje, hetzij telefonisch (06-13999627) of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wij nemen dan graag contact met u op.

Een tip?

Kent u iemand die nog een oud filmblik heeft liggen, heeft u zelf iets of heeft uw bedrijf oude blikken die ze misschien willen wegdoen?