Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Op maandagavond 23 november 2009 sloot Nijmegen Blijft in Beeld haar 25-ste verjaardag af. Tijdens de bijzondere laatste voorstelling in de Lindenberg (aanvang 20.00 uur) reikt NBiB-voorzitter Ben van Hees aan Nol Smits de Gouden Erespeld van Nijmegen Blijft in Beeld uit. Nol Smits was in 1984, samen met Ab Uijen en David Mulder, de oprichter van Nijmegen Blijft in Beeld. Sinds die oprichting is Nol onafgebroken actief geweest voor de stichting. 25 jaar lang zette hij zich in het bijzonder in voor sponsoring en fondsenwerving en voor de contacten met het bedrijfsleven. 

Daarnaast ontving Nijmegen Blijft in Beeld twee fraaie schenkingen, van de Casterenshoeve en van Novio Pontis om het werk te ondersteunen. Beide schenkingen zijn bestemd voor de aanschaf van digitale montage en projectieapparatuur. 

Afsluiting jubileumjaar Nijmegen Blijft in Beeld kijkt tevreden terug op een buitengewoon succesvol jubileumjaar. De stichting tracteerde Nijmegen en de Nijmegenaren op zes extra voorstellingen in het Triavium, het UMC St. Radboud, de St. Stevenskerk, het Witte Huis, De Eendracht en de Lindenberg. De voorstellingen trokken samen meer dan 1000 bezoekers.