Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

foto: Regionaal Archief Nijmegen

Wat een geweldig succes waren de twaalf SNBIB-voorstellingen in de Lindenberg! 

De minutieuze voorbereidingen van Ineke en Max Martin en Joost Rosendaal resulteerden in een voorstelling van een uur, die hogelijk werd gewaardeerd door de kijkers. Dat bleek wel uit hun reacties: 'Geweldig!' 'Ontroerend!' 'Knap samengesteld!' 'Passende muziek!' 'Mooi ingetogen!' 'Oorlog kwam nog nooit zo dichtbij!' 'Waardevolle toevoeging aan de herdenking!' 'Bedankt!' 'Indrukwekkend!' 

Alle twaalf voorstellingen van 'De Bevrijding van Nijmegen in Beeld' waren uitverkocht. In totaal betekende dat zo'n 1700 belangstellenden. Omdat er geen plaats meer was, zouden wij zelfs een flink aantal mensen teleurstellen. Dat was niet leuk voor de belangenstellenden die telefonisch naar plaatsen informeerden, maar zo mogelijk nog vervelender voor de mensen die vlak voor de voorstelling hoopten kaartjes aan de kassa te kunnen krijgen. 

Bent u een van die teleurgestelden van vindt u het om een ​​andere reden jammer dat u de voorstelling hebt gemist? Wij denken erover om eenmalig een extra voorstelling te verzorgen. Hebt u hiervoor interesse, geef dat dan aan ons door.
Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij voldoende interesse informeren wij over plaats en datum.