Historische stadsbeelden in De Vereeniging

Ook dit jaar pakt de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld weer flink uit tijdens haar jaarlijkse film voorstelling op maandag 3 april.
U kunt zich dan verheugen op een gevarieerd programma waarbij u zich zult verbazen over wat er inmiddels zoal verdwenen en veranderd is in onze stad. Bewegende beelden uit een rijk verleden. Verdwenen, maar niet verloren dankzij de filmverzameling van Nijmegen Blijft in Beeld. En dat is dan ook de titel van de voorjaarsvoorstelling van dit jaar.
Verdwenen, maar niet verloren wordt vertoond op maandag 3 april in de Grote Zaal van Concertgebouw De Vereeniging. Er zijn twee voorstellingen, een om 14.00 uur en een om 20.00 uur. Ze duren ongeveer twee en een half uur. De zaal gaat open om resp. 13.15 en 19.15 uur. 
Kaartjes kosten € 10,- per stuk en kunnen vanaf 21 maart worden gekocht in het Huis van de geschiedenis in de Mariënburgkapel of worden besteld via de website stadsschouwburgendevereeniging 

Onze donateurs krijgen eerder bericht over het afhalen van hun kaartjes.
Komt u met een rolstoel? Wilt u dat dan even laten weten bij het kopen van de kaarten? Wij zorgen dan voor een geschikte plaats. 

 

Een tip?

Kent u iemand die nog een oud filmblik heeft liggen, heeft u zelf iets of heeft uw bedrijf oude blikken die ze misschien willen wegdoen?